Intrebari si Raspunsuri

De ce alegem Clubul Pleasure Dome ?
Clubul Pleasure Dome este un club privat si nu de circuit deschis, avand niste reguli acceptate si respectate de toti membrii activi, acest lucru asigurandu-le un stil de distractie hedonistic pentru toti aceia ce isi traiesc viata cu fantezie.
De asemenea, Clubul Pleasure Dome va asigura atmosfera necesara pentru a va indeplini dorintele erotice. Clubul Pleasure Dome va ofera la lumina lumanarilor si a unei muzici de club incitante ingredientele necesare pentru o noapte de vis. Aici veti intalni cupluri deschise pentru toate fanteziile si jocurile erotice pe care le doriti.
Clubul Pleasure Dome are reguli stricte pentru membrii si anume: sunt bineveniti oameni de calitate, care au peste 18 ani, fara discriminari rasiale, religioase, sexuale. Nu acceptam pedofilia, prostitutia, abuzul de alcool si drogurile de orice fel. Cei care nu intra in aceasta categorie pot fi exclusi sau chiar deferiti justitiei. Toate acestea sunt concepute pentru evaluarea corecta a membrilor Clubului Pleasure Dome.
Natura discreta a Clubului rezulta prin confidentialitatea pe care o oferim.

Cardul de membru este valabil pe o perioada nedeterminata pentru cupluri, nu poate fi transmisa si numai conducerea Clubului Pleasure Dome il poate anula in conditiile aliniatului 5.
Management Club Pleasure Dome